Bent u ook op zoek naar een uniek relatiegeschenk of promotieartikel?

Ditverzinjeniet heeft een assortiment met meer dan 2500 verschillende soorten producten. Veel van onze producten zijn heel geschikt om te gebruiken als relatiegeschenk of promotieartikel. Wilt u voor zakelijk gebruik een groot aantal van onze producten afnemen? Vraag dan een offerte aan of neem rechtstreeks contact op met ons verkoopteam. Vergeet niet om te vermelden of het relatiegeschenk bedrukt moet worden.

Roelof

Roelof

Accountmanager

Bel: 085 303 27 67 E-mail: [email protected]
 • Altijd de beste prijs, nergens goedkoper!
 • Snelle levertijden uit eigen voorraad
 • Mogelijkheid om te bedrukken
 • Elk product kunnen we voorzien van cadeaupapier
 • Reactie binnen één werkdag na aanvraag
 • Proefexemplaar op aanvraag
Offerte aanvragen

Werkwijze

Weet u al welk product u wilt bestellen?

Vul dan het offerteformulier in. Wij sturen u binnen één werkdag een prijsopgaaf en we laten u weten wat de levertijd is. Veel van onze producten zijn uit voorraad leverbaar, waardoor we snel kunnen leveren. Ook het bedrukken of laten graveren van relatiegeschenken en promotieartikelen kan op zeer korte tijd worden geregeld. Vergeet niet om in te vullen of en hoe u het relatiegeschenk wilt laten bedrukken.

 

Weet u nog niet welk product u wilt inzetten als relatiegeschenk of promotieartikel?

We helpen u graag met het vinden van het juiste product. Na het ontvangen van uw wensen, zoals functionaliteit, de soort bedrukking en uw budget, gaan wij op zoek naar een gepast relatiegeschenk of promotieartikel. We zullen hiervoor enkele voorstellen aandragen, zodat u voldoende keus heeft. Natuurlijk laten we u ook weten wat de prijs en levertijd zal zijn.

Cadeaubonnen

Zoekt u het ideale relatiegeschenk of een cadeau voor uw medewerkers? Met de (digitale) cadeaubon van Ditverzinjeniet zit u altijd goed. De ontvanger kan zelf kiezen uit meer dan 1600 producten uit ons assortiment.

De cadeaubonnen van Ditverzinjeniet zijn geschikt als:

 • Relatiegeschenk
 • (Aanvulling op het) kerstpakket
 • Jubileumcadeau
 • Afscheidscadeau
 • Premium

Wilt u grotere aantallen cadeaubonnen bestellen of een uniek cadeaupakket inclusief cadeaubon laten samenstellen? Dat kan. Wij zorgen voor een scherpe offerte. Neem contact op met ons verkoopteam via [email protected] of telefonisch via 0031 85 303 27 66 (Ma. t/m vr. 9.00 - 17.00 uur). Binnen één werkdag ontvangt u van ons een offerte.

Bekijk onze cadeaubonnen

Offerte Aanvragen

Via onderstaand aanvraagformulier kunt u een offerte aanvragen voor grotere aantallen. U kunt ook direct contact opnemen met onze verkoopafdeling:

Telefoon: 085 303 27 67 (Ma. t/m vr. 9.00 - 17.00)
E-mail: [email protected]

U ontvangt van ons altijd binnen één werkdag bericht.

Fill out my online form.