Het is de spannendste dag uit je middelbare school carrière: ben je geslaagd of niet? We weten zeker dat je je deze dag nog steeds kunt herinneren alsof het gisteren was. Ben je nu op zoek naar een geslaagd cadeau omdat je broertje of zusje het schoolexamen heeft gehaald? Na het harde werken verdient hij of zij een origineel geslaagd cadeau. En dat vind je online bij Ditverzinjeniet.nl. Wedden dat je slaagt?

Filter

Resultaat 1–60 van de 133 resultaten wordt getoond

Cadeau voor iemand die is geslaagd

Heb je een cadeau nodig voor iemand die is geslaagd voor z’n examen? Kijk dan eens goed rond in onze webwinkel. In het ruime aanbod vind je altijd een perfect cadeau voor de geslaagde. Zo hebben wij de leukste tea infusers – voor gezellige theemiddagen met vriendinnen – en heb je een ruime keus uit verschillende Scratch Wereldkaarten. Perfect als examencadeau voor iemand die na het examen op wereldreis gaat. Met onze cadeauvinder kun je makkelijk filteren op types, zoals geslaagd cadeaus voor een boekenwurm, grappenmaker of sportliefhebber. Daardoor is het een fluitje van een cent om een geschikt examencadeau te vinden. Kom je er nog niet helemaal uit? Dan kun je verder filteren op het geslacht van de geslaagde en op het budget dat je wilt besteden. Is het cadeau geslaagd voor een vriendin dat van koken houdt en wil je maximaal vijftien euro uitgeven? Je vindt op onze website leuke ovenwanten, grappige bakvormen en cocktailhouders in allerlei vormen en maten.

Examencadeau kopen

Het vinden van het perfecte examencadeau is soms een hele klus. Maar degene die heeft gezwoegd op de examens, verdient natuurlijk wel wat moois. Bij Ditverzinjeniet heb je binnen een mum van tijd een leuk examencadeau gevonden. Zoek je een klein examencadeautje omdat je bent uitgenodigd voor het examenfeestje van een klasgenoot? Of wil je een heel groot examencadeau kopen voor je zoon of dochter? Van woonaccessoires voor aanstaande studenten, tot te gekke messensets voor keukenprinses: een geslaagd cadeau, bestel je in onze webwinkel. Onze artikelen zijn gemaakt van allerlei materialen, zoals plastic, hout, roestvrij staal of siliconen. Zo kun je in de zomer heerlijk in het zwembad chillen met een hilarische zwemband en hebben wij voor de eco-fanaten producten die werken op zonne-energie. Een geslaagd cadeau vind je online bij Ditverzinjeniet.