Over Ditverzinjeniet

15 jaar Ditverzinjeniet

Snel en veilig de leukste cadeaus en gadgets bestellen doe je bij Ditverzinjeniet. Onze webwinkel is zo ontworpen dat je binnen no-time een geschikt cadeau kunt vinden, of het nou voor je moeder, broer of de tante van je buurvrouw is. Je kunt de cadeauvinder gebruiken, een categorie selecteren of gewoon al onze producten bekijken.De bezorging is al even snel: als je op werkdagen voor 23:00 uur je bestelling plaatst en direct betaalt, dan wordt het pakketje nog dezelfde dag verzonden. Je kunt betalen op verschillende manieren, zoals via iDeal, Paypal en met je creditcard. Natuurlijk gebeurt dit via een beveiligde SSL-verbinding. Bestellingen vanaf 50 euro worden gratis verzonden.

Onze servicebelofte

Ditverzinjeniet vindt klanttevredenheid en service heel belangrijk. Wij willen graag dat jij vertrouwen hebt in onze webwinkel en tevreden bent over de service die we bieden. We durven met zekerheid te zeggen dat onze klanten met een goed gevoel terugkijken op de manier waarop ze door ons geholpen worden. We doen er dan ook alles aan om eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen. Wil je een product retourneren? Dit kan gratis binnen de zichttermijn van 365 dagen.

 

Ook voor zakelijke bestellingen / grotere aantallen

Voor zakelijke bestellingen kun je natuurlijk ook terecht bij Ditverzinjeniet. Wil je grotere aantallen van een product bestellen, vraag dan een offerte bij ons aan. We kunnen onze producten ook voorzien van bedrukking zoals een bedrijfslogo. Welke wensen je ook hebt: Ditverzinjeniet regelt het. We hebben B2B-opdrachten gedaan voor onder andere Ahold, HP, Nationale Nederlanden, Achmea en diverse ministeries.

Overzicht bedrijfspand Ditverzinjeniet in Nieuwleusen

Bedrijfsgegevens

Ditverzinjeniet
De Grift 21
7711 EP Nieuwleusen
Nederland

Tel: +31 (0)85 303 27 66 (Ma. t/m vr. 9.00 – 17.00 uur)
E-mail: [email protected]