Zoek je leuke en handige kantooraccessoires om de inrichting van je bureau of thuiskantoor helemaal compleet te maken? Je zit helemaal goed bij Ditverzinjeniet. Bij ons vind je bureau accessoires waardoor jouw bureau er weer opgeruimd uitziet. Daarnaast hebben we natuurlijk ook originele kantoorartikelen die de eye-catcher zijn van het hele kantoor. Toevallig ook op zoek naar een cadeau voor je collega? Wij hebben het.

Filter

Resultaat 1–60 van de 219 resultaten wordt getoond

Cadeau voor collega

Een cadeau voor een collega is meestal een moeilijke opgave. Vaak weet je wel wat de hobby’s en interesses van je collega zijn, maar dat is nog niet direct dé oplossing tot het perfecte cadeau. Toch is dat niet meteen de oplossing tot het perfecte cadeau. Neem gewoon eens een kijkje in ons ruime assortiment, vaak vind je wel een leuk kleinigheidje. Onze kantooraccessoires doen het eigenlijk bij iedereen goed en zijn heel passend voor een collega. Zo kun je bijvoorbeeld een mooie nietmachine, een humoristische pennenhouder of een grappige markeerstift geven. En als gever van het cadeau mag jij deze originele kantoorartikelen natuurlijk altijd lenen. Stoor jij je juist aan het rommelige bureau tegenover je? Dan is een mini stofzuiger een leuk cadeau voor je collega zodat alle koekkruimels en gumresten van het bureau worden opgezogen. Kan jij tenminste ook weer genieten van een opgeruimde werkomgeving.

Bureau accessoires

Je kantoor is niet compleet zonder de juiste bureau accessoires. Door de juiste accessoires aan te schaffen, geniet je van nog meer van gemak en comfort. En dat niet alleen; onze originele kantoorartikelen toveren ook nog eens een glimlach op je gezicht. Zo ga je altijd met plezier naar je werk en halen onze bureau accessoires je weer uit je middagdipje. Want zeg nou zelf, wie moet er niet lachen bij het gebruik van varkensgummen met een bacongeur? Of een te gekke My Little Pony of Care Bears koffiemok die je doet herinneren aan vroeger? Wij kunnen ieder geval niet meer zonder deze kantooraccessoires en hebben ze dan ook in volle glorie uitgestald op het Ditverzinjeniet HQ.

Hilarische sticky notes

Dwarrelen er overal memoblaadjes door het kantoor? Met sticky notes (je weet wel, die papiertjes die je post-its noemt) is dat verleden tijd. Wij hebben de meest grappige noteblocks in hilarische vormen en kleuren. Met deze opvallende memoblaadjes ga jij nooit meer een belangrijke zakenafspraak vergeten.

Originele kantoorartikelen

Of het nou een cadeau voor je collega is, of omdat je het gewoon zelf wilt houden, onze originele kantoorartikelen zijn echte leuke hebbedingetjes waar menig collega jaloers op zal zijn. Zo steel jij de show met een coole koffiemok die verkleurt als hij warm wordt en zitten er altijd humoristische paperclips aan je papierwerk. Of wat dacht je van kantooraccessoires als geurende notitieboekjes of dierengummen? Dat is weer eens iets anders dan die standaard pen en gum. Deze prachtige items mag je als echte eyecatcher pontificaal op je bureau neerzetten. Maar pas goed op je bureau accessoires: ze zijn vaak zó leuk dat al je collega’s jouw spullen willen lenen. Gelukkig heeft Ditverzinjeniet een ruim aanbod aan kantooraccessoires voor iedereen.