Laat iemand weten dat je aan diegene denkt, door een kaartje te sturen. Een echte kaart ontvangen is nou eenmaal super leuk als je ziek in bed ligt, voor Vader- en Moederdag, als jarig bent of iets anders te vieren hebt. Feliciteer kersverse ouders bijvoorbeeld met hun kleine spruit of verras je geliefde met Valentijnsdag. Zoals je van Ditverzinjeniet gewend bent hebben onze kaarten een origineel, grappig en soms tikje grof design. Je kunt ze personaliseren en rechtstreeks naar de ontvanger sturen. Je kunt er ook voor kiezen om een kaartje met je bestelling mee te sturen of de kaart thuis te laten bezorgen, zodat je hem zelf kunt beschrijven.

Filter

Toont alle 30 resultaten

Gepersonaliseerd kaartje sturen

Er zijn verschillende opties voor het sturen van een kaart via Ditverzinjeniet. Zie je een leuke kaart en wil je deze graag zelf beschrijven? Dan kun je de kaart toevoegen aan je bestelling en deze bij je thuis laten bezorgen. Wil je iemand een cadeau sturen, met een leuke kaart erbij? Dan kun je de kaart op onze website personaliseren. Je kunt een tekst, foto’s en symbolen toevoegen. Het complete pakketje wordt dan naar de ontvanger gestuurd. Tot slot kun je ook alleen een kaart versturen naar iemand. Deze kaart personaliseer je op de website en wordt vervolgens aangeboden bij PostNL als brievenbuspost.

Verjaardagskaart versturen

Er zijn talloze gelegenheden om iemand een kaartje te sturen. De verjaardagskaart is nog steeds één van de populairste wenskaarten. Een jaartje ouder worden is altijd een goede reden om iemand te feliciteren en een uitstekend excuus om diegene ook een beetje met zijn of haar leeftijd te pesten. Maar er zijn nog veel meer feestelijke gelegenheden. Ken je iemand die net een baby heeft gekregen? Ook dat is een uitgelezen moment voor een kaart. Feliciteer de ouders met hun kindje met een grappige kaart, om ze alvast te waarschuwen voor poepluiers bijvoorbeeld. De binnenkant van de kaart kun je personaliseren met tekst, maar ook met foto’s en symbolen. Ook voor minder vrolijke gelegenheden hebben we kaarten. Stuur iemand bijvoorbeeld een kaart om je excuses aan te bieden of om diegene een hart onder de riem te steken.

Grappige kaarten voor alle gelegenheden

Feliciteer je moeder met haar jubileum op het werk, bedank je secretaresse voor haar inzet of bied je hulp aan tijdens een verhuizing door een grappige kaart te sturen voor de nieuwe woning. Wil je je bestie een kaartje sturen omdat ze ziek, gedumpt of boos op je is? In ons assortiment vind je kaarten voor alle gelegenheden, zoals sorry kaarten, verjaardagskaarten, beterschapskaarten en andere wenskaarten. Het handige is dat je de kaart tegelijk met een cadeautje kan versturen, zodat de ontvanger weet dat je hem of haar denkt.

Een originele kaart sturen doe je via Ditverzinjeniet

Wat is er nou makkelijker dan een kaart mee bestellen als je toch een cadeautje koopt in onze webshop? Bestel er één die past bij de ontvanger van het cadeau of leg alvast een voorraad kaarten aan, zodat je altijd een geschikte kaart in huis hebt om te sturen als de gelegenheid zich voordoet. Als je op werkdagen voor 23:00 uur een gepersonaliseerd kaartje stuurt via onze webwinkel, dan bieden wij deze dezelfde dag nog aan bij PostNL.