Gepersonaliseerd cadeau

Een gepersonaliseerd cadeau is super leuk om aan iemand te geven. Waarom? Onder andere omdat het heel persoonlijk is. Hoe groot is de kans dat iemand al een beker heeft met zijn of haar naam? Of een poster waar zijn of haar trouwlocatie op staat? Met de gepersonaliseerde cadeaus van Ditverzinjeniet heb je altijd een persoonlijk cadeau in handen! Van posters tot mokken: we hebben het allemaal!
17 producten

17 producten


Een persoonlijk cadeau geven

Er is weinig leuker dan een persoonlijk cadeau geven én ontvangen. Een gepersonaliseerd cadeau is bijvoorbeeld een mok met naam. Of een bierpul. Of wat te denken van een poster? Kies bijvoorbeeld voor de mok ‘Je hebt gelijk’, waarbij je de naam van de ontvanger kunt invullen. Op de achterkant staat dan natuurlijk wel: ‘bijna altijd’. Leuk om als kado aan je geliefde te geven, die altijd gelijk wil hebben. De ‘Makes shit happen’ mok is een soort verkapt compliment voor die ene collega, die er altijd voor zorgt dat alles voor elkaar komt. Het is een perfect persoonlijk cadeau voor de secretaresses op de afdeling of voor je PA.


Gepersonaliseerd cadeau voor Vader- of Moederdag

Geloof ons: vaders en moeders zijn dol op cheesy cadeautjes. Bedank je moeder dat ze de beste moeder ter wereld is, of geef je pa zijn eigen bierpul voor Vaderdag. De leukste geschenken op dit soort dagen is niet iets wat heel duur is, maar wat je met liefde, zorg en een flinke dosis humor hebt uitgezocht. En een bloemetje hoort er natuurlijk bij. Kom op, je moeder heeft je op de wereld gezet! En koop je een bierpul voor pa met zijn naam, dan kun je er ook wel een sixpack bij doen toch? Jij maakt indruk met je persoonlijke cadeau met Moederdag!


Mok met naam

Zelfs iets simpels als een beker wordt bijzonder als je eigen naam erop staat. Geef je zusje dus haar eigen beker met naam cadeau of ontwerp er één voor je beste vriendin. Want een beker, wie kan die nou niet gebruiken? Een gepersonaliseerd cadeau voor koffie in de ochtend, melk bij het ontbijt, thee op een koude dag of heerlijk voor warme chocolademelk in de winter, met een flinke dot slagroom natuurlijk. Een beker met naam is ook erg praktisch op het werk: zo weet iedereen dat die coole mok van jou is.Kies je voor een humoristische tekst, dan is het ook een grappig cadeau voor je collega.


Gepersonaliseerd cadeau bestellen

Niemand houdt van cadeaustress. Relax, dat hoeft ook helemaal niet. Bestel gewoon een toffe persoonlijke poster bij ons. Kies bijvoorbeeld voor onze poster met coördinaten. Je kunt hierop invullen op welke plek jullie iets bijzonders hebben gedaan. Van je eerste koophuis tot de plek waar je voor het eerst hebt gekust: deze coördinaten-poster is altijd leuk. Of ga voor een grappige mok met naam. Je hoeft alleen de naam van de ontvanger in te vullen, wij doen de rest. Onze mokken kunnen gewoon in de vaatwasser en magnetron: de opdruk zal nooit vervagen. Je hebt je gepersonaliseerde cadeau binnen enkele werkdagen in huis.