Valentijnscadeau

Cadeau kopen voor Valentijnsdag?

Valentijnscadeau nodig? We got you! Valentijnsdag zorgt ieder jaar voor de nodige stress. Want wat geef jij je spiksplinternieuwe Tinder-liefde of ‘we zijn al tien jaar samen’-liefde dit keer als Valentijn cadeau? Veel mensen vinden het lastig om een uniek Valentijnsdag cadeau te kopen en kiezen daarom maar voor een cheesy kaart, slap bosje bloemen van het benzinestation of een bon van de parfumerie. Wil je liever een goede indruk achterlaten? Kies dan voor een écht leuk Valentijnscadeau! Bij ons vind je geen teddyberen of pluche hartjes voor jouw liefde van je leven, maar wel andere Valentijncadeaus om hem of haar heel blij mee te maken.

Populaire valentijnscadeaus

Valentijnsdag cadeau scoren?

Of je het nou wilt of niet, ook deze Valentijnsdag wordt er weer van jou verwacht dat je met een leuk Valentijnscadeau op komt draven. Maar mensen verschillen nou eenmaal en het is helemaal niet zo eenvoudig om een geschikt Valentijn cadeau te kopen. Daarom hebben we wat tips voor je. Ten eerste is het een goed idee om iets te kopen in de vorm van een hartje. Dat is toch hét ultieme symbool van de liefde. Ten tweede: kies voor iets roods en pluizigs. Want vrouwen kunnen het nog zo hard ontkennen, maar in werkelijkheid zijn ze dol op die foute knuffeltjes met een hartje in hun armen. Daarom hebben we toch de nodige rode en hartvormige dingen in ons assortiment opgenomen, zoals kaarsen en bekers. Natuurlijk geef je je man iets stoerders. Is hij helemaal wild van gamen? Bekijk dan onze game- en arcade gadgets!

Valentijnscadeau voor hem

Ben je op zoek naar een Valentijnscadeau voor hem voor de komende 14 februari? Grote kans dat je vent helemaal niet op iets als een knuffelbeest zit te wachten. Heb je hem al verplicht om je ‘s avonds mee te nemen voor een romantisch uitje? Dan verdient hij in elk geval een stoer en mannelijk cadeau voor Valentijn! Daarom hebben wij wat leuke ideetjes op een rij gezet. Niks is mannelijker dan bier en gereedschap bijvoorbeeld. Verras je kerel met Valentijnsdag met een bier gadget, zoals een cool bierglas, zijn eigen bieremmer of een luchtbed of strandlaken in de vorm van een bierglas. Of nog beter: een multitool hamer, die tegelijkertijd ook een flesopener, mes en schroevendraaier is. Met jouw Valentijnscadeau man laat je zien dat je hem heus heel stoer vindt, maar ook heel lief.

Valentijnscadeau voor haar

Je voelt het natuurlijk allang aankomen: als jij geen mooi Valentijnscadeau voor haar scoort, dan scoor jij deze Valentijnsdag gegarandeerd niet. Geen idee wat je je prinses moet geven, omdat ze alles al heeft of omdat je haar eigenlijk nog niet zo lang kent? Check dan onze tips voor het mooiste Valentijnscadeau voor haar! We merken dat onder andere mokken met een origineel design het goed doen bij vrouwen. Bijvoorbeeld een warmtegevoelige mok, die hartjes, het Noorderlicht, een boom met kersenbloesem of bloemen laat zien wanneer er warme drank in wordt geschonken. Met zo’n Valentijnscadeau vrouw denkt ze elke ochtend even aan je als je haar koffie of thee drinkt. Ook eenhoorns, lama’s en wijnaccessoires doen het altijd goed als cadeau voor een vrouw.

Romantisch Valentijnscadeau

Sorry dat we je teleurstellen, maar met echt romantische Valentijnscadeaus kunnen we je niet helpen. Maar we hebben wel bijzondere, grappige en te gekke cadeaus in ons assortiment die heel geschikt zijn als Valentijn kado. Ongetwijfeld met dingen die helemaal bij jouw stille liefde, kersverse Tinder-partner of vriend sinds 5 jaar passen. Het is tenslotte het gebaar dat telt en je krijgt heus geen extra punten als je cadeau voor Valentijnsdag rood en pluizig is. Mocht je denken van wel, kijk dan eens naar ons Emoji kussen met hartjesogen. Wil je je partner een stille hint geven dat het allemaal wel wat romantischer mag? Geef hem of haar dan de Romance giftset cadeau. Hier zitten namelijk rozenblaadjes, een waxinelichtje en geurstokjes in. Alles wat je nodig hebt voor een heerlijk avondje.

Wat is een Valentijnscadeau?

Een Valentijn cadeau is datgene wat je je geliefde – of anonieme liefde – geeft als teken van jouw onvoorwaardelijke liefde voor hem of haar. Zo’n kado is het leukst als je er goed over nadenkt: wat vindt hij of zij leuk en past dit Valentijnscadeau bij hem of haar? Waag het niet om je vrouw een nieuw strijkijzer te geven, we waarschuwen je… Nee, zelfs niet als ze er om heeft gevraagd. Je vrouw verras je met iets liefs op Valentijnsdag! En ook je man verras je liever met een leuk en origineel Valentijnsdag cadeau, dan met iets praktisch. In ons assortiment vind je duizenden cadeautjes voor mannen en vrouwen, dus er zit altijd iets leuks bij voor jouw partner.

Valentijnsdag cadeau bestellen

Met onze supersnelle verzending heb je je Valentijnscadeau sneller in huis dan Cupido zijn pijlen kan afschieten. En als het Valentijn kado wat je met zoveel bloed, zweet en tranen toch niet bij de ontvanger past, dan kun je het gewoon retourneren. Misschien moet je ondertussen dan ook even kijken of je je geliefde zelf ook nog in kunt ruilen. Want iemand die niet blij is met het Valentijnscadeau wat jij zo zorgvuldig voor hem of haar hebt uitgezocht, die is jouw originele cadeautje misschien helemaal niet waard. Of misschien ook wel wel, dan krijg je gewoon je geld terug. Zo kun je eigenlijk nooit een miskoop begaan!