Oktoberfest

Oktoberfest

Oktoberfest - 16 september t/m 3 oktober 2017

Ben je van plan om naar het Oktoberfest München te gaan? Dit is het grootste bierfeest ter wereld en wordt van halverwege september tot begin oktober jaarlijks gevierd. Het eerste Oktoberfest werd al ruim 200 jaar geleden gevierd, in 1810. Wij, van Ditverzinjeniet.nl, hebben weer de leukste Oktoberfest-gadgets ingekocht, zodat jullie weer volledig los kunnen gaan op de Hoempapa muziek onder het genot van een heerlijke pul bier.

18 producten

18 producten

Oktoberfest kleding

Traditie is belangrijk bij Oktoberfest. De burgemeester opent bijvoorbeeld het eerste biervat. Daarom wordt er speciale traditionele Oktoberfest kleding gedragen. Voor vrouwen is dit een dirndl en mannen dragen lederhosen. Daarnaast worden er ook gewoon normale kleding en kostuums gedragen. Tijdens Oktoberfest draait alles om het drinken van bier. En voor bier gadgets ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben super veel originele bierglazen en drankgadgets. Een leuk cadeau voor iedereen die houdt van een biertje op zijn tijd.


Oktoberfest bierpullen

Oktoberfest bierpullen zijn perfect om cadeau te geven aan vrienden waarmee je samen Oktoberfest gaan vieren. Ook leuk om te gebruiken natuurlijk als je zelf een klein Oktoberfest organiseert in je tuin voor je beste maten. Of als je gewoon houdt van grote bierpullen, zodat je niet steeds naar de keuken hoeft te lopen voor een nieuw flesje bier.


Oktoberfest gadgets kopen

De leukste gadgets en kleding voor Oktoberfest koop je online bij Ditverzinjeniet. Als je leuke Oktoberfest gadgets, een kostuum of bierpullen op werkdagen voor 22:45 uur bestelt, dan worden deze nog dezelfde dag door ons verzonden. Je kunt ze dan morgen al in huis hebben. Valt het cadeau toch niet helemaal in de smaak bij de ontvanger? Dan heb je maar liefst 365 dagen gratis retourrecht.

Bezig met laden...

Toegevoegd aan je winkelwagen