Paascadeau

Ben jij een hard of zacht ei?

Met Pasen is het natuurlijk leuk om paascadeautjes uit te delen. In plaats van paaseitjes, waar we allemaal toch maar dik van worden, kun je ook een cadeau geven dat blijvend is. Wat dacht je van een leuk woonaccessoire voor in huis als paascadeau? Bij Ditverzinjeniet vind je de leukste en origineelste paasgeschenken voor de hele familie. Wedden dat jij de populairste gast bent bij de paasbrunch met je paascadeautjes?

Top 3 Paascadeaus

Paas cadeautips

Alle paasproducten

 

 

Paasgeschenken

Met een aantal mooie paasgeschenken maak je van Pasen een nog groter feest. Deel ze uit tijdens de paasbrunch of leg ze rond de paastak. Ook leuk: verstop de paascadeautjes voor de kinderen in de tuin, samen met wat paaseieren. Deze paascadeautjes zullen mensen zich altijd herinneren, omdat ze niet in één keer opgegeten worden. Je kunt kiezen voor paasgeschenken die grappig, multifunctioneel of gewoon heel erg leuk zijn om naar te kijken. In ons assortiment vind je paascadeautjes voor jong en oud, man en vrouw. Leuke paasgeschenken voor kleine prijsjes, maar ook cadeautjes die wat duurder zijn. Hoe groot pak jij uit met Pasen?

Origineel paascadeau

Verras je omgeving door dit jaar een echt paaskado te geven in plaats van chocolade paashazen of chocolade eitjes? Koop dan bijvoorbeeld een leuke mok, die direct gebruikt kan worden tijdens de paasbrunch. Of kies voor een grappig peper- en zoutstel, voor op de eieren natuurlijk. Ook gekke eierdopjes en zelf ei-vormen vind je in ons assortiment. Voor een (te) gek paascadeau ben je bij ons aan het juiste adres. Ook leuk als paasgeschenk zijn onze woonaccessoires, zoals vaasjes, servethouders en snijplanken en serveerborden. Hiermee vrolijk je de paasbrunch tafel direct op. Welk paascadeau geef jij aan je moeder die zich weer heeft staan uitsloven in de keuken?

Paaskado’s van Ditverzinjeniet

Een leuk paaskado koop je online bij Ditverzinjeniet. In ons ruime assortiment vind je genoeg kleine cadeautjes die heel erg geschikt zijn om met Pasen te geven. Tover een glimlach op ieders gezicht door paascadeautjes uit te delen. Natuurlijk moet je niet verklappen dat jij ze hebt gekocht, maar zeg je dat het een geschenk is van de Paashaas. Wedden dat de kinderen hier in zullen geloven? Het is ook zeker niet gek om volwassenen een paascadeau te geven. Kies dan bijvoorbeeld iets dat ze in de keuken kunnen gebruiken tijdens het koken. De ontvanger zal elke keer aan je denken als hij of zij een heerlijk gerecht in de keuken aan het maken is. Een peper- en zoutstel is bijvoorbeeld leuk als paaskado.

Paascadeau vandaag besteld, morgen in huis

Ga je bij iemand eten op Eerste of Tweede Paasdag, omdat je bent uitgenodigd voor de paasbrunch? Neem dan een paascadeau mee als bedankje. Hiermee laat je zien dat je het leuk vindt dat je bent uitgenodigd. Onze paasgeschenken zijn bovendien ook gewoon leuk om te krijgen! Als je je kadootjes op werkdagen voor 22:45 uur besteld, dan worden ze de volgende dag al bezorgd. En heeft de ontvanger het paascadeau al of is ‘ie er toch niet zo blij mee als verwacht, dan mag het binnen 365 dagen geretourneerd worden.