Kerstcadeaus

Kerstactie: win je geld terug!

Bij elke bestelling die je plaatst op Ditverzinjeniet maak je nu automatisch kans op het terugwinnen van je aankoopbedrag.
Door middel van loting wordt er elke week een winnaar bepaald. De winnaar ontvangt een waardebon ter waarde van het gehele aankoopbedrag van de winnende bestelling.

Deze actie geldt voor alle betaalde bestellingen die worden gedaan tussen 31 oktober 2022 en 25 december 2022. Winnaars krijgen persoonlijk bericht en worden wekelijks bekendgemaakt via onze socials. De waardebon is één jaar geldig en kan worden ingewisseld op Ditverzinjeniet.

Top Kerstcadeaus

Kerstcadeau kopen: sommigen vinden het kopen van kerstcadeautjes de hemel op aarde, maar de meesten van ons vinden het verschrikkelijk. Vaak weet je niet wat voor kerstkado je moet kopen omdat diegene alles al heeft of gewoon ronduit lastig is. Herkenbaar? Met de kerstcadeau tips van Ditverzinjeniet geef je straks leuke kerstcadeaus die je zelf nooit had kunnen bedenken!

Kerstkado voor familie

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat je ook weer aan een kerstcadeau moet denken. Niet alleen voor jezelf, al wil jij natuurlijk ook een leuk kerstcadeau krijgen, maar je moet ook kerst cadeau ideeën voor de hele familie hebben. En dat moet dan niet zomaar een kerstkado zijn, nee, het moeten geweldig leuke kerstcadeaus zijn. En hoewel jij er misschien niet zoveel waarde aan hecht, doen anderen in je familie dat wel. Dus zet hem op en geef je moeder een onvergetelijk kerstcadeau.

Kerstcadeautjes voor vrouwen

Goed, die kerstcadeau tips van Ditverzinjeniet kun je dus wel gebruiken. Je moeder gaat niet blij zijn als jij haar weer iets voor het huishouden geeft en ook je vriendin staat niet te juichen als ze een boek krijgt. Iets verrassends, iets origineels en iets waar de ontvanger blij van wordt: dat zijn de ingrediënten waar het kerstkado volgens jou aan moet voldoen. Nou, dat is precies wat wij ook dachten! Daarom hebben we alvast voor jou een assortiment samengesteld met leuke kerstcadeaus. Eigenlijk kun je het zien als één groot verlanglijstje voor iedereen

Leuke kerstcadeaus

Weet je waar je leuke kerstcadeaus kunt vinden? Online bij Ditverzinjeniet natuurlijk! Wij hebben meer dan tweeduizend originele kerstcadeautjes en dus voor ieder wat wils. Omdat het zoeken van cadeautjes ons werk is, zetten we ons beste beentje voor om jou te helpen met het uitzoeken van een origineel kerstcadeau. Hierboven staat al een handig overzicht met originele kerstcadeautjes, maar aangezien we nog zoveel meer leuke kerst cadeau ideeën hebben, is het een nogal lang lijstje geworden. Voor alle luie donders die geen zin hebben om eindeloos te scrollen, hebben we de Cadeauvinder. Vul in wat je budget is, voor wie het kerstkado is en wat voor type de ontvanger is. We tonen je dan een specifieker assortiment met leuke kerstcadeaus. Zo kom je er wel!.

Kerstcadeau tips

Ga je weer voor dat paar sokken of heb je dit jaar professionele kerstcadeau tips nodig om iedereen écht eens blij te maken met jouw cadeaus? Zeg alsjeblieft geen sokken. Of eigenlijk: toch wel! Geen witte sportsokken voor in je slippers, maar unieke sokken die eruit zien als ijsjes, avocado’s, bier, sushi en soep. Dat klinkt toch veel leuker als kerstcadeau? Onze bier- en soepsokken zitten bijvoorbeeld verpakt in blikjes met een bijpassend etiket. Wil je het niet bij dat ene paar sokken laten en zit je verlegen om meer kerstcadeau tips? Lees dan vooral even verder.

Kerstcadeau voor hem

Een kerstkado voor hem mag niet ontbreken. Want de mannen in je leven wil je natuurlijk ook leuke kerstcadeautjes geven. Wat dacht je van handige gadgets waardoor het leven net iets grappiger wordt en waardoor je man weer kind kan zijn? Misschien heb je een familielid dat van plan is om de hele wereld rond te reizen. Dan maak je hem of haar vast blij met een kras wereldkaart waar hij of zij alle gemaakte reizen op kan bijhouden. En je lieve pa, die vindt het helemaal geweldig als hij een handig hulpmiddeltje krijgt voor in de keuken. Tenminste, als hij van koken houdt! Tja, bij Ditverzinjeniet schudden we deze kerstcadeau tips zo uit ons mouw.

Kerst cadeau ideeën

Wij zitten boordevol met leuke kerst cadeau ideeën. En omdat we de beroerdste niet zijn delen we deze graag met jullie. Het is natuurlijk makkelijk om snel langs de drogisterij te lopen om een parfum of douchesetje te kopen en een cadeaubon in de supermarkt te halen, maar zeg nou eerlijk: dat zou je zelf ook niet als kerstkado willen krijgen. Denk out of the box. Lukt je dat niet? Neem gauw een kijkje in het assortiment van Ditverzinjeniet en de ideeën voor kerstcadeautjes komen zo in je op. Voor vrouwen een mooi woonaccessoire, mannen maak je blij met een barbecuetool en je slordige zus of broer geef je een sleutelhanger als kerstcadeau, waardoor ze hun sleutelbos niet kwijtraken. En je lief? Daar vind je iets romantisch voor zoals een warmtegevoelige hartjesmok!

Originele kerstpakketten

Niet alleen je familie en vrienden gun je een leuk kerstcadeau. Ook als bedrijf wil je je medewerkers aan het einde van het jaar iets geven als blijk van waardering. Bijvoorbeeld in de vorm van een kerstpakket. Nou zijn deze uiteraard bij veel groothandels te krijgen, maar dan krijg je een standaard pakket met etenswaren die jaren in de kast blijven liggen. Met de producten van Ditverzinjeniet kies je voor een uniek, origineel kerstpakket. Het is namelijk mogelijk om zelf alle producten voor in je kerstpakket samen te stellen. Zo geef je een kerstcadeau dat écht met zorg is uitgekozen.

Kerst relatiegeschenk met bedrukking

Geef je zakenrelaties of medewerkers een echt origineel kerstkado. Geen lullig pakket met pannenkoekenmix, noten en een muffige wijn, maar eentje met grappige gadgets, humoristische items en toffe woonaccessoires. Dat is een kerstpakket waar jij je medewerkers dit jaar blij mee wil maken. Samen kijken we dan naar wat mogelijk is, ook qua bedrukking. Lekker makkelijk en we weten zeker dat dit originele kerstpakket in de smaak zal vallen. Klinken onze kerstpakketten je goed in de oren? Vraag een offerte aan voor de kerstcadeautjes en we gaan het voor je regelen.