Cadeaubonnen

Cadeaubonnen

Cadeaubonnen zijn de perfecte verrassing voor zowel vrienden, familie, collega’s of kennissen. Met een cadeaubon zorg je voor een persoonlijk cadeau waar de ontvanger zelf invulling aan kan geven. Ben je op zoek naar een origineel cadeau, maar weet je niet zo goed wat je moet geven? Ga dan voor een cadeaubon van Ditverzinjeniet.nl.

3 producten

3 producten

Cadeaubon saldochecker

Voer de cadeaubon-code in:

Zakelijke mogelijkheden

De Ditverzinjeniet cadeaubon is zeer geschikt als relatiegeschenk of als beloning voor je personeel. Wil je meerdere cadeaubonnen tegelijk bestellen? Bij bestellingen vanaf € 500,- brengen wij graag een offerte voor je uit.


Voorwaarden
  • De Ditverzinjeniet cadeaubon is 2 jaar geldig vanaf de datum van aankoop of tot de vermelde einddatum.
  • De Ditverzinjeniet cadeaubon is niet inwisselbaar tegen geld.
  • Bij ruiling geven we geen geld terug.
 


Cadeaubon

Zoek je naar een originele cadeaubon? In ons ruime assortiment heeft de ontvanger genoeg keuze om zelf iets leuks uit te kiezen. Met de Ditverzinjeniet.nl cadeaubon geef je de keuze uit 1500 cadeaus, gadgets en woonaccessoires. Bijzonder aan de cadeaubonnen is dat ze niet in één keer besteed hoeven te worden. Houdt de ontvanger een bedrag over na het gebruik van zijn of haar cadeaukaart, dan kan het resterende bedrag bij de volgende bestelling weer uitgegeven worden. Het saldo van de cadeaubon is eenvoudig te controleren met onze saldochecker. Zo weet de ontvanger altijd welk bedrag er op de cadeaukaart staat. Een cadeaubon is al vanaf 5 euro te bestellen en het maximale bedrag van onze cadeaubonnen is 50 euro.


Cadeaukaart

Een cadeaukaart is de perfecte gift als je geen origineel en passend cadeau weet te vinden. Met de cadeaubon kiest de ontvanger zijn of haar perfecte cadeau uit. We garanderen je dat de ontvanger wel raad weet met de cadeaukaart uit onze webshop. Er zijn genoeg humoristische gadgets en prachtige woonaccessoires te vinden. De cadeaubon is twee jaar geldig en kan voor al onze producten inclusief verzendkosten ingeleverd worden. Als je onze cadeaukaart voor 12.00 uur besteld en je kiest voor Same Day Delivery, dan heb je hem vanavond al in huis. Perfect als je een last minute cadeautje nodig hebt. En als je voor 22:45 uur hebt besteld, dan valt ‘ie morgen bij jou in de brievenbus. Of het nu gaat om één cadeaubon of meerdere, Ditverzinjeniet.nl zorgt ervoor dat iedere ontvanger blij wordt van onze cadeaubonnen.