XD Design

XD Design: slimme en betaalbare gifts

XD Design: een Nederlands merk, met meer dan dertig jaar ervaring in het ontwerpen van producten. XD Design tilt alledaagse producten naar een hoger niveau en maakt unieke gadgets die betaalbaar zijn. Hoe onderscheidt dit merk zich dan? Simpel: door verrassend slim te zijn. De anti-diefstal rugzak Bobby en de douchetimer zijn van die producten van XD Design die het leven mooier en voordeliger maken.

18 producten

18 producten

Origineel relatiegeschenk van XD Design

Het team van XD Design is jong, enthousiast en zorgt voor betaalbare, unieke producten, die heel geschikt zijn als cadeau. De keukengadgets die het bereiden van een overheerlijke maaltijd net iets gemakkelijker maken lenen zich perfect als verjaardagscadeau voor kookfanaten of een cadeau voor op een housewarming. Ben je voor je bedrijf op zoek naar een relatiegeschenk? Ook dan zit je goed bij XD Design.

XD Design focust op milieuvriendelijke gadgets

XD Design heeft overal ter wereld kantoren en heeft ambitieuze in-house designers. Zij richten zich erop om alledaagse, functionele producten te maken die niet alleen een unieke look hebben, maar ook de aarde ontlasten. Zo vind je onder andere de XD Design powerbank op zonne-energie in ons assortiment.

De slimme oplossingen van XD Design

Alles draait om ontwerp, vooral in een wereld die zo snel veranderd. Om jezelf te onderscheiden, heb je geen gadgets met extra opties nodig, maar juist oplossingen. Elegante oplossingen die onnodige moeilijkheden in het leven wegnemen, die geen lange uitleg nodig hebben en die subtiel van aard zijn, aldus XD Design. Neem de draagbare barbecue… Waarom zou het niet mogelijk zijn een dag in het park combineren met een ontspannende bezigheid zoals barbecueën? XD Design maakt het mogelijk.

XD Design staat voor functionele cadeaus

Een cadeau van XD Design is een cadeau dat je graag wilt geven. Een gift die je graag zou ontvangen en ook graag in het dagelijkse leven gebruikt. XD Design levert alleen maar doordachte relatiegeschenken en originele verjaardagscadeaus die nog lang gebruikt worden. De leukste, functionele gadgets van dit merk koop je nu online bij Ditverzinjeniet.