IJsvormpjes

IJsvormpjes zijn in de zomer ontzettend handig. Met deze grappige vormen kun je zelf ijsjes maken, wat niet alleen leuk is maar ook erg lekker. Bekijk al onze originele ijsvormen. Perfect om zelf te gebruiken en anders ook leuk om cadeau te doen aan liefhebbers van ijs.

Filter

Toont alle 3 resultaten

Zelf waterijs maken

Zelf waterijs maken is super makkelijk met onze ijsvormen. Het enige wat je hoeft te doen is leuke ijsvormpjes op onze website uitzoeken, limonade of een ander lekker, fruitig drankje toevoegen en in de vriezer leggen. Binnen no-time heb jij dan heerlijk verkoelende ijsjes gemaakt, die natuurlijk extra lekker zijn op warme zomerdagen. Het is ook erg leuk voor kinderen om zelf waterijs te maken met ijsvormen. Je hebt er weinig extra dingen voor nodig en je kunt ze zo vaak gebruiken als je zelf wilt. Met onze ijsvormen maak je ijsjes in de leukste ijsvormpjes, zoals ijsjes in de vorm van een banaan, sumuraizwaard of andere gekke vormen. De meeste ijsvormen hebben handige stokjes aan de onderkant, waardoor je ze zo uit de houder kan halen en ze makkelijk vast kan houden tijdens het eten.

IJsvormpjes kopen

IJsvormpjes kopen kan online bij Ditverzinjeniet. In ons ruime assortiment vind je veel verschillende ijsvormen in verschillende maten. Daardoor kun je zowel grote als kleine ijsjes maken in de leukste vormpjes. Zelf waterijs maken is zowel voor jong als oud, waardoor je ijsvormpjes ook heel goed cadeau kunt doen. Kies gewoon voor een vorm die bij diegene past, zodat de ijsjes helemaal bij hem of haar passen. We hebben veel zelf ijsjes maken vormpjes, dus er zit voor iedereen wel een geschikte vorm tussen. Bekijk snel ons ruime assortiment aan ijsvormen en kies er een die bij jou past. IJsvormen koop je online bij Ditverzinjeniet.