Invotis

Invotis: hippe woonaccessoires

Unieke cadeaus en mooie woonaccessoires die opvallen, dat is Invotis in een notendop. Dit frisse en innovatieve merk heeft een scala aan gadgets met een unieke twist, de humoristische ondertoon is niet te missen. Populaire producten van Invotis zijn de originele vazen, de wijnaccessoires en de eigenzinnige bestekklok.

68 producten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
68 producten

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Hoge kwaliteit gadgets van Invotis

Invotis is één van de populairste merken in ons assortiment. Dit Nederlandse designmerk maakt al sinds 1995 de mooiste producten voor in huis: opvallende woonaccessoires, hippe glazen, gadgets voor in huis en handige keukenhulpjes. Naast de bekende knipoog in design, onderscheidt Invotis zich van andere merken door de hoge kwaliteit. Daarnaast zijn deze producten altijd heel mooi verpakt, waardoor ze ook heel geschikt zijn als cadeau.

Oprichters Invotis: passie voor design

Het ontwerpen van moderne cadeaus en exclusieve gadgets is de passie van de oprichters van dit merk: vader en zoon Breve. Zij wilden de consument de kans geven hun eigen ontworpen praktische en humoristische producten te kopen. Invotis is inmiddels een begrip geworden. Een uniek verjaardagsgeschenk, de meest originele gifts voor een housewarming en grappige sinterklaascadeaus: met Invotis zit je goed voor een cadeau voor hem of haar.

Originele cadeaus voor mannen en vrouwen

Er zijn zoveel handige keukengadgets van Invotis die gegarandeerd in de smaak vallen als verjaardagscadeau of. Heb jij een vriend(in) die de barbecue aansteekt zodra de eerste zonnestralen in het voorjaar doorkomen? Invotis heeft het leukste cadeau voor hen die gek zijn op het grillen van vlees: het BBQ brandijzer. Met dit grappige brandijzer maak je iedere biefstuk persoonlijk, voorzien van een eigen boodschap.

Koop gadgets van Invotis online

Het is duidelijk: met Invotis haal je een exclusief merk in huis dat zich focust op unieke producten. Dit oer Hollandse merk is fris, verrassend en innovatief. Of je nu op zoek bent naar toffe woonaccessoires, mooie wijnglazen of wilt scoren met een origineel cadeau... Je koopt de cadeaus en gadgets van Invotis online bij Ditverzinjeniet.