Click to Hide Notification

Click to Show Notification

Vaderdag cadeau

Vaderdag cadeau

Vaderdag 2017 is op zondag 11 juni 2017

Jouw vader is de leukste, slimste en knapste vader van de hele wereld, toch? En dat mag hij merken ook op Vaderdag. Op Vaderdag verras je je vader met een lekker ontbijtje op bed, een mooie zelfgemaakte tekening en natuurlijk een leuk cadeau. Wil je dit jaar eens geen parfum of een stuk gereedschap geven? Voor een origineel cadeau voor Vaderdag ben je bij Ditverzinjeniet.nl aan het juiste adres.

187 producten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
187 producten

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vaderdag cadeau voor je stoere pa

Houd je vader van lekker koken of vindt hij het juist lekkerder als er voor hem wordt gekookt? Wij hebben ontzettend leuke Vaderdag cadeaus voor in de keuken. Verras je vader met bijvoorbeeld een (te) gek peper- en zoutstel, een mooie houten snijplank of een stoere koffiemok. Is je vader een geboren avonturier of moet hij veel reizen voor zijn werk? We hebben schitterende Vaderdag cadeaus voor reizende mannen. Bekijk ons assortiment reisgadgets en vindt coole tenten, praktische waszakken en leuke toilettassen. Op de populaire Scratch Map kan hij bijhouden in welke landen hij allemaal is geweest.


BBQ cadeaus

Als het Vaderdag is, dan duurt het niet lang meer voor het echt zomer is. Geef je vader dus een stoere BBQ tool als Vaderdag cadeau! In ons assortiment vind je talloze BBQ tangen, handige schorten voor al je BBQ tools en zelfs design BBQ’s voor op het balkon. Is je vader niet echt een grillmaster? Gebruik de cadeauvinder op onze site als je echt niet weet wat je je vader cadeau moet geven. Je kan in de cadeauvinder zijn interesses aanklikken, sorteren op prijs en zoeken op merk.


Vaderdag cadeaus voor bier

Welke man is er nou niet dol op een lekker biertje? Onze bier cadeaus zijn heel geschikt voor Vaderdag. Geef bijvoorbeeld een mooi bierglas als Vaderdag cadeau of een handige flesopener in een originele vorm. In ons assortiment vind je heel veel verschillende soorten bier- en drankcadeaus, zoals wijndecanteerders of bierholsters voor meerdere flesjes bier.


Je Vaderdag cadeaus morgen in huis

18 juni 2017 is het weer Vaderdag. Ben je elk jaar bijna te laat om een mooi Vaderdag cadeau te bestellen? Dat is voor ons geen probleem. Als je bij Ditverzinjeniet op werkdagen voor 22:45 uur je Vaderdag cadeaus besteld, dan heb je ze gewoon nog op tijd in huis. Je pakketje wordt namelijk nog op dezelfde werkdag verzonden. Vanaf 40 euro verzenden we je bestelling ook nog eens gratis.

Bezig met laden...

Toegevoegd aan je winkelwagen