Bigmouth

BigMouth: hilarische gadgets voor één groot feest

BigMouth is een ontwerper en producent van te gekke gadgets en cadeaus voor mensen met een uitbundige levensstijl. Ben je op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een vriend of, geef maar toe, voor jezelf: dan ben je hier aan het juiste adres. Knettergekke maskers voor een vrijgezellenfeest, gave vakantie gadgets voor op reis of verjaardagscadeaus die de jarige nog meer laten lachen. BigMouth producten zijn altijd een hit.

31 producten

31 producten

Wijnfles als wijnglas van BigMout

Het eerste product van BigMouth werd in 2004 gelanceerd, ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot een groot merk met honderden producten. Het merk wordt wereldwijd verkocht bij bekende winkelketens en online, zoals bij Ditverzinjeniet. Deze fabrikant heeft een Engelse ontwerper, maar is gevestigd in het Amerikaanse Glastonbury. De populairste gift van BigMouth is zonder twijfel het wijnglas in de vorm van een wijnfles.

BigMouth’s maskers voor een vrijgezellenfeest

BigMouth is wereldwijd bekend geworden met hun opblaasbare donut zwembanden en zwembanden in de vorm van een flamingo. Lach je graag? Dan zijn de gadgets van BigMouth op jouw lijf geschreven. De producten hebben een humoristische insteek en zijn geschikt voor iedere leeftijd. In het assortiment van BigMouth vind je onder andere lachwekkende mokken die altijd een brutale ondertoon hebben. Originele Sinterklaas cadeaus, de leukste gadgets voor een vrijgezellenfeest, of een cadeau voor een housewarming? Je slaagt gegarandeerd bij BigMouth.

Beer pong spelen met BigMouth

De gadgets zijn een humoristische toevoeging op je leven. Uitbundig grote wijnglazen, hilarische inflatables voor op het strand, gestoorde tuinkabouters, hilarische mokken, de gaafste gadgets voor een avondje drinken... BigMouth heeft de meest gekke producten die je kunt bedenken. Eén van de toppers is het Pool Party Pong luchtbed, waarop je lekker beer pong kunt spelen met vrienden. Verspil niet teveel bier: dat is zonde én het zwembad wordt er niet schoner op.

Bestel BigMouth wanna haves online

De cadeaus van BigMouth Inc. zijn bijna te leuk om weg te geven. Daarnaast zijn ze gemaakt van een hoogstaande kwaliteit, zodat je lang plezier hebt van je product. Gadgets van BigMouth koop je online bij Ditverzinjeniet.